Skip to main content Skip to search

EEN BETROUWBARE FINANCIËLE PARTNER

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

NEEM CONTACT OP

Over De Vaan MKB advies

Wij horen graag hoe we u kunnen helpen. Als betrokken partner op financieel gebied hechten wij veel waarde aan een succesvolle organisatie van uw onderneming.

Een betrouwbare partner

De Vaan MKB advies is uw partner op het gebied van financiën in de breedste zin van het woord. Wij staan u bij waar nodig, of dit nu op financieel, fiscaal of bedrijfseconomisch gebied is. Zo kunt u zich volledig focussen op uw eigen werkzaamheden.

Persoonlijke betrokkenheid

Elke onderneming is anders. Daarom nemen wij de tijd om onze klant te leren kennen en kijken wij verder dan de cijfers. Onze specialisten bieden proactief betrouwbaar advies zodat u meer uit uw onderneming kunt halen. U krijgt een vast contactpersoon die past bij uw onderneming.

Onze dienstverlening

Wij geven persoonlijke aandacht en betrouwbare service aan al onze klanten, of het nu gaat om particulieren, een Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP’er) of Midden en Kleine Bedrijven (MKB). Dankzij ons brede aanbod van fiscaal en financieel specialisten vinden wij altijd de perfecte match voor uw onderneming of persoonlijke situatie.

Onze medewerkers

Bij De Vaan MKB advies werken 25 professionals met ieder een eigen expertise, waaronder accountancy, fiscaal advies, loonadministratie en mediation. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw onderneming optimaal te ondersteunen.

Onze vacatures

Staat jouw uitdaging er niet tussen, maar zou je wel graag ons team komen versterken? Geen probleem! We hebben nooit genoeg leuke, gemotiveerde collega’s. Open sollicitaties zijn altijd welkom en we maken graag tijd voor je in een persoonlijk gesprek.

Als erkend leerbedrijf hebben we ook met regelmaat diverse stageplekken beschikbaar op zowel MBO- als HBO-niveau. Wij garanderen een goede begeleiding door ervaren medewerkers en de mogelijkheid om relevante praktijkervaring op te doen.