Skip to main content Skip to search

LOONADMINISTRATIE

NEEM CONTACT OP

Wij nemen uw complete loonadministratie uit handen. Met een gespecialiseerd team van salarisadministrateurs zorgen wij dat dit correct en tijdig wordt uitgevoerd.

Ons team van betrouwbare specialisten staat klaar om u te ondersteunen in ieder aspect van uw loonadministratie. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de salarissen berekenen, salarisstroken verzenden, jaaropgaven samenstellen en de elektronische aangifte loonheffing verzorgen. Vertrouwen speelt een grote rol bij het uit handen geven van uw loonadministratie. U kunt er dan ook op rekenen dat wij dit op een correcte en tijdige wijze voor u uitvoeren.

Bovendien gaat onze dienstverlening nog een stap verder. Naast de loonadministratie beheren wij ook de aan- en afmelding van werknemers bij diverse fondsen. Wij communiceren direct met de belastingdienst en (pensioen-) fondsen, zowel schriftelijk als telefonisch.

Op basis van uw maandelijkse personeelsmutaties verzorgen wij de loonadministratie met het geautomatiseerde systeem Unit4 Salaris.

Naast de loonadministratie bieden wij ook mogelijkheden voor een HR-administratie. Hiermee krijgt de HR-organisatie op verschillende fronten een kwaliteitsimpuls. In de eerste plaats maakt u de HR-administratie efficiënter: alle medewerkersgegevens zijn eenduidig en centraal opgeslagen. Daarnaast kunnen medewerkers en managers zelf via selfservice hun (persoonlijke) gegevens beheren. Dat scheelt veel administratief werk en verhoogt de kwaliteit van de HR-dienstverlening. Uiteraard bepaalt u wie toegang heeft tot welke gegevens. Door de heldere structuur van het HR-portaal vinden medewerkers eenvoudig hun weg. Bovendien is de oplossing beschikbaar via de cloud. Iedereen in de organisatie heeft altijd en overal toegang tot relevante informatie. Ook op smartphone en tablet.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

VESTIGING DEN DUNGEN

Het Schild 1
5275 EB Den Dungen
Navigeer met Google Maps

Telefoon: +31(0) 73 521 65 14
E-mail: info@devaanmkbadvies.nl

Kvk-nr: 1710697  / BTW-nr.: NL 8132 31 814 B 01

VESTIGING ‘S-HERTOGENBOSCH

Sint Josephstraat 10
5211 NJ ’s-Hertogenbosch
Navigeer met Google Maps

Telefoon: +31(0) 73 521 65 14
E-mail: info@devaanmkbadvies.nl

Kvk-nr: 67154980 / BTW-nr.: NL 8568 53 008 B 01