Skip to main content Skip to search

BEDRIJFSOVERDRACHT

NEEM CONTACT OP

Of u nu uw bedrijf wilt uitbreiden door middel van een overname of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, wij adviseren en begeleiden u tijdens het gehele aankooptraject, waaronder al uw financieringsvraagstukken.

Bij bedrijfsfinanciering zijn er diverse opties, bijvoorbeeld financiering via banken, risicodragende vermogensverschaffers of crowdfunding. Wij vinden het belangrijk dat de financieringsvorm bij u past. Wij begeleiden u gedurende het volledige aanvraagtraject en voeren samen met u de gesprekken met de geldverstrekker.

Naast de begeleiding bij de aankoop van een onderneming, adviseren wij u uiteraard ook bij een eventuele verkoop van (een deel) uw onderneming.

Wilt u over een aantal jaren uw bedrijf verkopen of overdragen? Dan is het belangrijk om op tijd met de voorbereidingen te beginnen. We begeleiden en adviseren u bij het verkoopklaar maken van uw onderneming. Hierbij besteden we onder meer aandacht aan het personeel, de automatisering, de administratieve organisatie en de afhankelijkheid van uw organisatie van u als bestuurder, uw leveranciers en afnemers. Zo kunt u sturen op de bedrijfswaarde en de toekomstige verkoopopbrengst verhogen.

Bij een verkoop van de onderneming is het natuurlijk belangrijk om te weten wat uw onderneming waard is. Met onze kennis en expertise bent u zeker van een betrouwbare bedrijfswaardering.

Tijdens het verkoopproces zorgen wij ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat u overzicht houdt.

Vindt de overname binnen de familie plaats, dan staan de continuïteit van de onderneming en een gelijke verdeling tussen de toekomstige erfgenamen voorop. U moet hierbij rekening houden met verschillende belangen, wat het een complex proces maakt. Fiscale, financiële, organisatorische en emotionele aspecten spelen een rol. Professionele ondersteuning is hierbij noodzakelijk. Wij helpen u graag, zodat aan alle aspecten van het overnemen van het familiebedrijf gedacht zijn.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

VESTIGING DEN DUNGEN

Het Schild 1
5275 EB Den Dungen
Navigeer met Google Maps

Telefoon: +31(0) 73 521 65 14
E-mail: info@devaanmkbadvies.nl

Kvk-nr: 1710697  / BTW-nr.: NL 8132 31 814 B 01

VESTIGING ‘S-HERTOGENBOSCH

Sint Josephstraat 10
5211 NJ ’s-Hertogenbosch
Navigeer met Google Maps

Telefoon: +31(0) 73 521 65 14
E-mail: info@devaanmkbadvies.nl

Kvk-nr: 67154980 / BTW-nr.: NL 8568 53 008 B 01