Skip to main content Skip to search

ONZE DIENSTEN 

Met een team van 20 experts heeft De Vaan MKB advies alle kennis in huis om uw bedrijf optimaal te ondersteunen. Heeft u vragen over onze diensten? Wij geven graag antwoord op uw vragen.

NEEM CONTACT OP

Een kloppende financiële administratie is niet alleen verplicht, maar ook nodig. Zo weet u op ieder moment hoe uw onderneming ervoor staat.

LEES MEER

Het uitbesteden van uw loonadministratie betekent een grote zorg minder. Uw personeel krijgt op tijd betaald en uw administratie is volledig op orde.

LEES MEER

Een overzichtelijke en betrouwbare jaarrekening. Zo kunnen u en betrokken partijen weloverwogen beslissingen maken over uw bedrijf.

LEES MEER

Geen zorgen meer over een tijdige belastingaangifte. Wij verzorgen een correcte aangifte voor zowel bedrijven als particulieren.

LEES MEER

Wat is uw financiële doel voor de toekomst en hoe wilt u dit realiseren? Wij denken mee over de realisatie van uw toekomstplannen.

LEES MEER

Wij zijn gespecialiseerd in organisatorische vraagstukken. Met een optimale inrichting van uw onderneming behaalt u maximaal rendement.

LEES MEER

Mediation is een krachtig hulpmiddel in het efficiënt oplossen van zakelijke conflicten. Wij zijn een betrouwbare partner met oog op ieders belang.

LEES MEER

Wilt u een onderneming aan- of verkopen? Uw onderneming verkoopklaar maken, laten waarderen of een financiering aangaan?

LEES MEER